Nieuws

Nieuw financieel bestuurder toegetreden bij VGME

Inge Bassant

Per 1 januari 2019 is Gilbert Boutier RVGME als financieel bestuurder toegetreden tot het bestuur van Stichting VastgoedManagers-Expert. Gilbert Boutier is eigenaar van Three Mountains Interim Management en heeft ruime ervaring als executive financial, change en project manager.

Gilbert: “Digitalisering & Data worden alleen maar belangrijker. Dat geldt zeker ook voor vastgoed. VGME zal als netwerk- en kennisorganisatie op het gebied van innovatie en verdere professionalisering van vastgoedbeheer hierin een rol kunnen spelen. De interactie en vooral de samenwerking tussen beleggers, asset managers, property managers en toeleveranciers zal verder worden geïntensiveerd en geprofessionaliseerd. Als interim vastgoed en finance professional bij beleggers, asset managers en property managers hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan dit proces.” 

VGME bestuur 

Per 1 januari 2019 is Koert Hans Smit teruggetreden als financieel bestuurder. Het VGME bestuur is ervan overtuigd dat Gilbert Boutier met zijn uitgebreide kennis en ervaring op het financiële vlak de juiste persoon is om deze rol te vervullen. Tevens is Gilbert al ruim 5 jaar lid en is daarmee bekend met de gang van zaken van de stichting. Voorzitter Loek Langezaal RVGME en secretaris Robbert Geerlings RVGME verwelkomen Gilbert met veel enthousiasme binnen het bestuur van Stichting VastgoedManagers-Expert. 

Realisatie: verenigingenweb