Aanmeldingsformulier VGS ism Rijksvastgoedbedrijf

Velden met een * zijn verplicht.

Maak een keuze voor de TWEE workshops waaraan u wilt deelnemen.1. Workshop “Ander contractmanagement; grote gevolgen voor de markt, wat verwachten wij van u?”

Spreker: Sjaak Keuvelaar -  Programmamanager Systeemgerichte Contractbeheersing Directie Transacties en Ontwikkeling (Rijksvastgoedbedrijf)

Het Rijksvastgoedbedrijf werkt voor steeds meer contracten met Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB), een andere vorm van contractmanagement waarbij de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging bij de opdrachtnemer ligt. Dit heeft gevolgen bij de inschrijving, bij de gunning en gedurende de looptijd van het contract. Wat verwacht het Rijksvastgoedbedrijf van de markt en wat verandert er?

2. Workshop “Vastgoed in de vingers, graag maar hoe?”

Spreker: Vincent Faesen – Senior Adviseur Directie Vastgoedbeheer (Rijksvastgoedbedrijf)

“Ons vastgoed draagt bij aan efficiënt en effectief huisvesten en ondersteunen van de bedrijfsprocessen van de klant”, dat klinkt goed, echter zelden de volledige waarheid. In deze workshop nemen wij u mee door een beproefd model waarmee men functioneel en integraal vastgoed kan beheren met hoger rendement voor zowel eigenaar als huurder.

3. Workshop “Een enorme afstootopgave; wat nu?”

Spreker: Rafaëlla Quax, Hoofd Verkoop het Rijksvastgoedbedrijf Directie Transacties en Ontwikkeling

Hoe het Rijksvastgoedbedrijf via herbestemming & transformatie en strategisch beheer deze uitdaging maatschappelijk verantwoord aanpakt.

4. Workshop “Duurzaamheid bij het Rijksvastgoedbedrijf; kansen voor de markt”

Sprekers:

  • Gerard Knijnenburg – Adviseur Vastgoed & Portefeuillemanagement Directie Portefeuillestrategie (Rijksvastgoedbedrijf)
  • Liesbeth Zeiger – Senior Adviseur Directie Portefeuillestrategie & Portefeuillemanagement (Rijksvastgoedbedrijf)


Het Rijksvastgoedbedrijf draagt bij aan het verwezenlijken van de doelstellingen uit Europees beleid, kabinetsbeleid en het SER Energieakkoord voor duurzame groei. De markt wordt door de Rijksoverheid uitgedaagd om te participeren in diverse projecten. In de workshop wordt een toelichting gegeven op enkele hiervan:

  • Energie Rijk Den Haag (ERDH),
  • Duurzame Marinebasis Den Helder,
  • Nationaal Militair Museum Soesterberg,
  • Circulair bouwen bij het Detentiecentrum Zeist.

Realisatie: verenigingenweb