VGME bestuur

Het VGME bestuur stelt zich voor: 

Voorzitter Loek Langezaal RVGME
"VGME staat voor kennis delen en netwerken in de vastgoedbranche. Ik ben trots hier sinds 2012 sturing aan te mogen geven als voorzitter. Mijn speerpunten zijn hoogwaardige bijeenkomsten en een gestroomlijnde professionele organisatie.
In het dagelijks leven ben ik directeur van L & A Real Estate Solutions, een onderneming die commercieel en maatschappelijke vastgoedorganisaties adviseert bij strategische en technische vastgoedvraagstukken."

Financieel Bestuurder Gilbert Boutier RVGME
"Digitalisering & Data worden alleen maar belangrijker. Dat geldt zeker ook voor vastgoed. VGME zal als netwerk- en kennisorganisatie op het gebied van innovatie en verdere professionalisering van vastgoedbeheer hierin een rol kunnen spelen. De interactie en vooral de samenwerking tussen beleggers, asset managers, property managers en toeleveranciers zal verder worden geïntensiveerd en geprofessionaliseerd. Als interim vastgoed en finance professional bij beleggers, asset managers en property managers hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan dit proces."

Secretaris Robbert Geerlings RVGME
"Per 1 juni 2018 ben ik toegetreden tot het bestuur van VGME in de rol van secretaris. Door samen te werken met vakgenoten in de vastgoedbranche hoop ik met mijn kennis en ervaring van waarde te kunnen zijn voor het netwerk van VGME. Ik zal mij ervoor inspannen om het netwerk van VGME uit te bouwen en aandacht te blijven geven aan de toegevoegde waarde die een netwerk als VGME heeft voor de vastgoedprofessional. Ik ben al geruime tijd werkzaam bij Atrium Vastgoedmanagement en Atrium Makelaars waar ik eindverantwoordelijk ben voor onze diensten gericht op het beheer, advies, verkoop en verhuur van woningen, bedrijfspanden en commercieel onroerend goed."

Heb je vragen aan het bestuur? Zij zijn te bereiken via bestuur@vgme.nl.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top