Ausems Vastgoed Beheer en Advies

PERSBERICHT

SERTUM VIERT 10 JARIG BESTAAN EN VERKIEST “ONDERHOUDSKUNDIGE VASTGOED 2020”

Arnhem, vrijdag 28 november 2014 – Sertum, hét Instituut voor Onderhoudskundigen Vastgoed, vierde donderdag haar 10 jarig jubileum in een overvol congrescentrum Papendal in Arnhem. Dick Ausems van Ausems Vastgoed werd daarbij verkozen als “Onderhoudskundige Vastgoed 2020”. 

Op Papendal gaven sprekers van TNO, Ymere, TU Delft, DE Masterblenders en Smits Vastgoedzorg hun professionele visie op het ‘landschap’ waarbinnen de Onderhoudskundige Vastgoed in 2020 zijn werk doet. Duidelijk werd dat dit landschap sterk gaat verschuiven. Als gevolg van de sterk toenemende verantwoordelijkheid van aannemers en installateurs, zal de onderhoudskundige vastgoed veel vaker zijn expertise binnen deze opdrachtnemers moeten inzetten. Advisering aan vastgoedeigenaren zal veel meer op strategisch niveau plaats vinden. 

De ruim 150 aanwezigen verkozen tijdens een korte pitch ing. Dick Ausems van Ausems Vastgoed als “Onderhoudskundige Vastgoed 2020”. De drie genomineerden zijn door het bestuur van Sertum geselecteerd uit inzendingen vanuit haar leden, voorafgaand aan het congres. In zijn ingezonden artikel en tijdens de pitch schetst Dick de behoefte aan specialisten die op afstand vanuit een centrale controlekamer gebouwen zullen monitoren op kwaliteit en optimale functionaliteit. Deze visie sloot naadloos aan op de visie van de sprekers, hetgeen Dick de titel opleverde.

Ing. Dick Ausems is eigenaar van Ausems Vastgoed, een onafhankelijk Nederlands ingenieursbureau gericht op beheer en onderhoud bij bestaand Nederlands vastgoed. Dick Ausems is Sertum gecertificeerd Integraal Adviseur en Integraal Inspecteur Vastgoed. Sertum is hét Instituut voor Onderhoudskundigen Vastgoed met ruim 380 leden. Sertum stelt zich ten doel het niveau van vastgoedonderhoud en technisch beheer te verbeteren door kennis te delen, te vernieuwen en te waarborgen. Hiertoe beheert zij het register met technische vastgoedprofessionals die middels kwalitatief hoogstaande scholing en permanente educatie
certificering behouden.

Voor meer informatie www.sertum.nl, www.ausemsadvies.nl

Sponsoren

  • Ausems
  • Innax
  • L&A
  • LOEK!
  • Technolab
  • VPS

Realisatie: verenigingenweb