FixPlan Bouw en Onderhoud

 

 

FixPlan BV is in 2004 ontstaan bij een publiek-private samenwerking tussen het onderhoudsbedrijf van een Rotterdamse woningcorporatie en een bouwbedrijf. Al snel volgde een verzelfstandiging van de nieuwe organisatie en zijn we voor meerdere corporaties gaan werken, waarna zorginstellingen en VvE’s volgden. We werken inmiddels ook voor veel onderwijsinstellingen en commerciële partijen. Dat doen we momenteel met circa 55 personen.

Onderhoud – Renovatie – Transformatie – Nieuwbouw

Voor het Dagelijks Onderhoud kunnen opdrachtgevers bij ons terecht voor zowel Bouwkundige, Elektrotechnische als ook Werktuigbouwkundige werkzaamheden. Bij projecten heeft FixPlan de werkvoorbereiding en uitvoering in handen, en werken wij samen met externe E- en W-installateurs, waarbij FixPlan de coördinatie van de werkzaamheden verzorgt.
Wij zijn aangesloten bij organisaties als Bouwend Nederland, BouwGarant, Uneto-Vni en Woningborg en zijn een Erkend Leerbedrijf.

FixPlan is er voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een aannemer, die de professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid van een groot bedrijfcombineert met de flexibiliteit, snelheid en het ondernemerschap van een kleine organisatie.

Sponsoren

  • INNAX
  • L&A
  • LOEK!
  • Technolab
  • VPS

Realisatie: verenigingenweb