Over VGME

VGME is een van de grootste kennisorganisaties in de vastgoedbranche met ruim 420 vastgoedprofessionals, allen werkzaam op HBO+ niveau en veelal op management posities. Ons doel is om gezamenlijk de vakkennis in de vastgoedsector te optimaliseren doormiddel van kwalitatieve evenementen met hoogstaande sprekers. Door het bijwonen van deze evenementen worden Permanente Educatie (PE) punten aan de leden toegekend, waarmee wordt aangetoond dat vakkennis up-to-date gehouden wordt en hiermee de RVGME-titel gevoerd mag worden.

VGME wordt aangestuurd door het bestuur die op zijn beurt weer inhoudelijk geadviseerd wordt door het Qteam en algemeen geadviseerd en gecontroleerd door de Raad van Commissarissen. Doormiddel van outsourcing van het VGME bureau en de VGME evenementen & marketing wordt het bestuur optimaal ondersteund in het organiseren van hoogstaande evenementen voor de leden.

Missie

VGME is een professionele kennisorganisatie hoofdzakelijk gericht op het vergaren en delen van kennis doormiddel van hoogstaande evenementen en een uniek platform op de VGME app (in ontwikkeling) waarop leden gemakkelijk met elkaar in contact kunnen komen.

Visie

Kennisdeling voor en door leden doormiddel van het aanbieden van hoogstaande evenementen waardoor de vastgoedsector blijft innoveren en groeien.

Sponsoren

  • INNAX
  • L&A
  • LOEK!
  • Technolab
  • VPS

Realisatie: verenigingenweb