Bestuur

VGME wordt aangestuurd door het bestuur bestaande uit Loek Langezaal en Koert Hans Smit. Graag stellen zij zich aan u voor. 

Voorzitter Loek Langezaal RVGME
"VGME staat voor kennis delen en netwerken in de vastgoedbranche. Ik ben trots hier sinds 2012 sturing aan te mogen geven als voorzitter. Mijn speerpunten zijn hoogwaardige bijeenkomsten en een gestroomlijnde professionele organisatie.
In het dagelijks leven ben ik directeur van L & A Real Estate Solutions, een onderneming die commercieel en maatschappelijke vastgoedorganisaties adviseert bij strategische en technische vastgoedvraagstukken."

Financieel Bestuurder Koert Hans Smit
"Het is van belang dat de vastgoedindustrie en allen daarin werkzaam, zich verder professionaliseert. Ik zie hier een hele duidelijke rol weggelegd voor de VGME. Leden van de VGME kunnen zich verder gaan onderscheiden door ervaring en kunde, maar straks ook door het gericht bijhouden van hun vakkennis en daarmee de uitbouw en draagvlak van hun registratie. Ik hoop hieraan een goede bijdrage te kunnen leveren als financieel bestuurder. Als belegger focus ik mij op beleggingen in diverse ondernemingen in horeca en vastgoed."

Secretaris Robbert Geerlings
"Per 1 juni 2018 ben ik toegetreden tot het bestuur van VGME in de rol van secretaris. Door samen te werken met vakgenoten in de vastgoedbranche hoop ik met mijn kennis en ervaring van waarde te kunnen zijn voor het netwerk van VGME. Ik zal mij ervoor inspannen om het netwerk van VGME uit te bouwen en aandacht te blijven geven aan de toegevoegde waarde die een netwerk als VGME heeft voor de vastgoedprofessional. Ik ben al geruime tijd werkzaam bij Atrium Vastgoedmanagement en Atrium Makelaars waar ik eindverantwoordelijk ben voor onze diensten gericht op het beheer, advies, verkoop en verhuur van woningen, bedrijfspanden en commercieel onroerend goed."

Heeft u vragen aan het bestuur? U kunt hen bereiken via bestuur@vgme.nl.

Sponsoren

  • Innax
  • L&A
  • LOEK!
  • Technolab
  • VPS

Realisatie: verenigingenweb