Toetreding nieuwe VGME voorzitter Robbert Geerlings

03/01/2020

Robbert Geerlings RVGME is per 1 januari 2020 toegetreden als nieuwe voorzitter van de Stichting Vastgoedmanagers en experts (VGME). Robbert vervangt hiermee Loek Langezaal RVGME die na 8 jaar de voorzitterstaken heeft overgedragen. Robbert was per juni 2018 als secretaris toegetreden tot het bestuur van VGME. 

Michel Capitein RVGME – voorzitter van de Raad van Commissarissen van VGME – verwelkomt Robbert Geerlings: “Het harde werk dat Loek Langezaal RVGME heeft verricht om VGME verder te profileren als voornaam vastgoednetwerk is zeer waardevol. Met de toetreding van Robbert Geerlings als nieuwe voorzitter vormt dit een mooie start van het nieuwe jaar 2020. Robbert neemt zeer veel ervaring mee uit de periode als secretaris van VGME, wat samen met zijn uitgebreide kennis van vastgoed zal bijdragen aan de toekomst van de Stichting. De intensieve samenwerking tussen Loek Langezaal en Robbert Geerlings hebben de afgelopen anderhalf jaar geleid tot een aangescherpte strategie voor. De RvC heeft er alle vertrouwen in dat Robbert de Stichting nog verder zal brengen.”

VGME 2.0 in 2020

Het nieuwe jaar luidt een nieuw VGME in; met een gloednieuwe website, nieuwe huisstijl en vernieuwd logo. Deze verdere professionalisering van de Stichting, tezamen met de invoering van de kennismethodiek om te werken aan Permanente Educatie (PE) punten van de leden worden door het netwerk gewaardeerd. De PE systematiek is aantoonbaar succesvol en zal in 2020 verder gestimuleerd worden onder leden, wat zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van VGME als onmisbaar kennisnetwerk binnen de vastgoedsector. 

Robbert Geerlings: “De stap van VGME secretaris naar VGME voorzitter voelt als een hele mooie kans die mij geboden wordt. Ik heb de afgelopen anderhalf jaar binnen het bestuur van VGME als zeer positief ervaren. Tijdens deze periode heb ik veel geleerd en vele vastgoedprofessionals ontmoet. Met al hun kennis en expertise ben ik ervan overtuigd dat wij als kennisnetwerk enorm veel te bieden hebben. De komende jaren streef ik ernaar al deze kennis nog meer samen te brengen in het uitgebreide aanbod van Masterclasses, Ronde Tafels en Vastgoedsociëteiten om de vastgoedmarkt verder te kunnen versterken.” 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top