Annulering Vastgoedsocieteit 19 maart 2020

12/03/2020
Geachte leden,
 
Helaas hebben wij moeten besluiten om de Vastgoedsociëteit van 19 maart te annuleren. Reden hiervoor is de uitbraak van het coronavirus. De Vastgoedsociëteit Financieel Rendement, Maatschappelijk Effect zal binnenkort opnieuw worden ingepland.
 
Het virus krijgt ook in Nederland een steeds grotere impact op ons dagelijks leven. De overheid heeft alle Nederlanders gevraagd om mee te werken aan preventieve maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding. Eén van de maatregelen die in dat verband logischerwijs wordt genoemd, is vermijden van grote bijeenkomsten. Diverse leden en betrokken partijen hebben ons inmiddels laten weten dat dit voor hen een zwaarwegend argument is.
 
We vinden het uiteraard ontzettend jammer om deze bijeenkomst te moeten annuleren, maar vinden het de enige juiste beslissing om deze grootschalige bijeenkomst niet door te laten gaan. Tenslotte is het zo dat - naast kennisopbouw -  persoonlijk contact tijdens de netwerkborrel een belangrijk element van onze bijeenkomsten is.
 
Indien er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht vernemen wij graag. U kunt uw bericht richten aan voorzitter@vgme.nl.
 
Namens het VGME bestuur,
 
Robbert Geerlings RVGME
VGME Voorzitter

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top