Kijk nu terug: webinar over toekomst slimme kantoren

01/07/2020

Slimme gebouwen en technologie, dat dit de toekomst zal zijn is onvermijdelijk. Maar hoe ziet dat er dan uit? Deze vraag is momenteel in het licht van corona relevanter dan ooit.

De bevlogen Elisa Rönkä is European Lead for Smart Office-concepten. Ze is verantwoordelijk voor go-to-market van gebruikersgerichte digitale oplossingen, daarnaast vertegenwoordigd ze de smart offices divisie van Siemens Smart Infrastructure Region Europe. In onze webinar op 30 juni belde zij vanuit haar woonplaats Zürich in, daarna heeft ze nog deelgenomen aan de chat rooms, waar onze leden direct met haar in gesprek zijn gegaan. 

Vanuit onze studio in Amsterdam vertelde Ton Branderhorst (foto) meer over de interessante trends op het gebied van Smart Office-concepten. Als Head of Sales is Ton verantwoordelijk voor de smart building strategy van Siemens in Nederland. Hij is groot voorstander van digitalisering van de kantooromgeving, hierover heeft hij uitgebreid verteld tijdens onze webinar.

Kijk de webinar hier terug!

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top