Trots op nieuwe sponsor: Chapps

10/09/2020

Met veel trots kunnen wij onze nieuwe subsponsor aankondigen! VGME is altijd op zoek naar relevante partners die actief zijn in de vastgoedketen. Chapps is op 1 september 2020 aangetreden als subsponsor van VGME. 

“Chapps is gespecialiseerd in het creëren van een breed aanbod aan inspectie-oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de vastgoedsector. We zijn ons ervan bewust dat het uitvoeren van gedetailleerde en efficiënte inspecties de basis is waarop vastgoedbeheer functioneert. De juiste gegevens verzamelen helpt je betrouwbare en praktische informatie te genereren,” zegt Andreas van der Linden, Business Development Manager bij Chapps.

VGME is het kennisnetwerk voor vastgoedprofessionals en is daarmee dé perfecte partner voor Chapps omdat zij hier alle stakeholders uit de vastgoedbranche ontmoeten.” Voorzitter van VGME, Robbert Geerlings, is blij met de komst van Chapps als sponsor. Chapps is een veelgebruikte tool in de vastgoedbranche en we bedienen veel gelijke doelgroepen. “De beste investeringen zijn, investeringen die tijd opleveren. Daarom is een digitale inspectietool onmisbaar als vastgoedprofessional,” aldus Geerlings. VGME en Chapps zien uit naar een langdurige samenwerking.

Robbert Geerlings (VGME) en Andreas van der Linden (Chapps) tijdens het ondertekenen van het sponsorcontract.

 

Kijk op www.vgme.nl of www.chapps.nl voor meer informatie.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top