Nieuwste artikel 'voor altijd flexibel: duurzaam bouwen aan de toekomst"

02/03/2021

Ron Jacobs en Jos Lichtenberg, beiden bevlogen over duurzaamheid in de bouw. Naar aanleiding van de webinar 'Duurzaamheid en circulair bouwen' spreken ze verder over de toekomst van duurzaam bouwen, en hoe juist tijdelijk bouwen bijdraagt aan een toekomstbestendigheid. ‘Je wil innovatie, ziet dat de markt niet snel genoeg gaat, maar gaat het dan wel doen. Dat schuurt en dat is de uitdaging,’ Ron Jacobs houdt zich als brand & sustainability manager bij ODS Jansen al jaren bezig met circulariteit en hergebruik. ‘De bouw is heel versnipperd,’ zegt Jos Lichtenberg. ‘Als ze al innoveren, richten ze innovatiekracht alleen op waar ze al mee bezig zijn, niet het bouwen als geheel.’ Lichtenberg is ontwikkelaar van honderden bouwproducten, betrokken bij allerlei verduurzamingsinitiatieven en schrijver van het boek Duurzaam Bouwen.
Lees het artikel hier verder.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top