Bijeenkomsten

Wij organiseren verschillende soorten bijeenkomsten. Het uitgangspunt van alle events is vakinhoudelijke ontwikkeling, persoonlijke benadering en het bijeenbrengen van specialisme. Op deze pagina meer over de vier verschillende soorten bijeenkomsten die wij organiseren, op volgorde van groot naar klein.

Plenaire bijeenkomst met aansluitend een diner. Het thema is een groot vastgoedthema dat geen uitleg nodig heeft. De sprekers zijn grote namen en sleutelfiguur op dit gebied.

Frequentie: 2 per jaar
Locatie: Evenementenlocatie in randstad
Setting: Plenaire bijeenkomst
Catering: Borrel en diner

Klaslokaal setting met aansluitend een borrel. Kleiner specifiek thema dat interactief wordt behandeld, kan aansluiten op Vastgoedsociëteit. Sprekers zijn leden en/of specialisten.

Frequentie: 6 tot 8 per jaar
Locatie: Evenementenlocatie of bij lid VGME
Setting: Klaslokaal
Catering: Borrel met hapjes

Jaarlijkse zomer- en eindejaarsborrel op locatie van een relevante vastgoedontwikkeling. Er vindt een interessante rondleiding op casepresentatie plaats, maar er is verder geen of een kort inhoudelijk programma.

Frequentie: 2 per jaar
Locatie: Relevante vastgoedontwikkeling in Nederland
Setting: Staande borrel
Catering: Uitgebreide borrel met hapje en drankjes

Ronde tafel setting op onderwijsinstelling met aansluitend lunch voor circa 5 deelnemers. Tijdens de bijeenkomst worden deelnemers uitgedaagd door studenten om als de expert hun kennis te delen.

Frequentie: 2 per jaar
Locatie: Onderwijsinstelling in randstad
Setting: Ronde tafels
Catering: Laagdrempelige lunch

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top