Chapps

 

 

 

Chapps (wat staat voor ‘checking apps’) maakt apps en software voor de vastgoedmakelaar en vastgoedbeheerder. Met hoofdzetel in Brussel is Chapps actief in o.m. België, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk.

Met de toonaangevende Rental Inspector Pro maak je digitaal gedetailleerde rapporten van je huurinspecties. Inclusief foto’s en nauwkeurige beschrijving van de huurschade. Laat meteen het rapport tekenen en verstuur automatisch een exemplaar aan alle partijen.
De Building Inspector is de app waarop elke vastgoedbeheerder wachte. Voer regelmatige inspecties van je gebouwen uit, verzamel en documenteer ter plaatse onderhoudsdata en geef on the spot je onderhoudsmensen hun opdrachten. En met de audit-functies zorg je dat de veiligheid en jouw aansprakelijkheid veel beter beschermd is. In een paar klikken maak je een rapport voor je stakeholders over de toestand van het gebouw.
Met de opties Maintenance Organizer, de Maintenance Now-app voor je onderhoudsmensen en de Residenz-app voor je huurders en eigenaren ga je als vastgoedbeheerder de 21ste eeuw in.

Ontdek meer op www.chapps.com en test 14 dagen gratis.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top