INNAX

Gebouwen waar je energie van krijgt
INNAX heeft als missie om alle gebouwen en woningen zodanig te verduurzamen dat deze zelfvoorzienend worden qua energie. Gebouwen waar je energie van krijgt. Hierbij staan gebruikerswensen, lagere kosten voor energie en onderhoud, lagere CO2-uitstoot, betere marktwaarde en ontzorging centraal. 

Wij hebben een integrale visie op energie, techniek, duurzaamheid en veiligheid. Deze stelt ons in staat om te zorgen voor een comfortabele, gezonde en goedkopere werk- en leefomgeving. Wij onttrekken energie uit duurzame energiebronnen, waardoor opdrachtgevers geheel of gedeeltelijk onafhankelijk worden van het energienet. De lagere uitstoot en exploitatiekosten die hierdoor ontstaan, dragen bij aan verschillende maatschappelijke doelstellingen en een positief imago.

De oplossingen van INNAX zijn inzetbaar gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw. Wij helpen u het juiste uitgangspunt voor uw doelstellingen te bepalen, en dankzij onze analyses weet u precies waar u aan toe bent. Aan de hand van onze onderbouwde adviezen en energieconcepten, werken we samen met u aan de juiste oplossing. Daarnaast nemen we u, wanneer u dat wenst, de realisatie van de plannen uit handen. Omdat we staan voor ons werk, geven wij ook garanties af. Wij maken duurzaamheid beheersbaar en betaalbaar.

Verduurzamen met ESCo

Bij INNAX staan de gebruikerswensen en ontzorging voorop. Wij combineren een lagere CO2-uitstoot en een betere marktwaarde van uw vastgoed met lagere kosten. Wij zijn ons bewust van de exploitatiekosten van elk nieuwbouwproject of renovatie. Waar het uiteindelijk om draait, is de laagste ‘Total Cost of Ownership’, zodat u uw concurrentiepositie binnen uw vakgebied kunt verbeteren. Soms betekent dit een hogere initiële investering. In dat geval kunnen wij u als Energy Services Company (ESCo) diverse financieringsoplossingen aanbieden, zodat de weg naar betaalbare en beheersbare duurzaamheid altijd voor u open ligt.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top