Technolab

Technolab is gespecialiseerd in het onderzoeken van de klimatologische installaties of werkplekken in uw gebouw. Steeds meer gebouwbeheerders realiseren zich het belang van een gezonde en prettige werkomgeving. Enerzijds omdat de eisen en wettelijke voorschriften steeds verder worden aangescherpt, anderzijds omwille van aansprakelijkheden, die tijdens de afgelopen jaren meer en meer worden uitgebreid.

Natuurlijk kunt u de kwaliteit van een organisatie afmeten aan behaalde certificaten en keurmerken. In dat geval voldoet Technolab aan de hoogste normen en eisen. Maar om het begrip kwaliteit daadwerkelijk inhoud te geven gaat de maatstaf bij Technolab een forse stap verder.

Immers, de kwaliteit van een organisatie wordt voor het grootste gedeelte bepaald door de mensen die er werken. Mensen die u kunnen helpen de juiste beslissingen te nemen. Die snel reageren op al uw vragen en wensen en u ondersteunen met commitment in de vorm van betrokkenheid en beschikbare kwalificaties. Aan de hand van deze essentiële parameters geeft Technolab op een hoger level inhoud aan het begrip kwaliteit. Samenwerken is hierbij het uitgangspunt. U bent tenslotte niet alleen opdrachtgever, maar ook partner.

In de loop der jaren heeft Technolab een grote hoeveelheid kennis opgedaan en successen behaald. Hierdoor is Technolab in staat om slimme, duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor u aan te dragen en/of te implementeren.

Toch staat Technolab niet lang stil bij behaalde successen. Het vizier voor de komende jaren is gericht op het verder uitdiepen en ontplooien van heldere en innovatieve technieken. Hierdoor blijft u als opdrachtgever verzekerd van solide en hoogwaardig onderzoek.

Ervaar zelf hoe Technolab als verlengstuk van uw organisatie kan fungeren en hoe er continu gewerkt wordt aan slimme, nieuwe ideeën. Tel daarbij de scherpe prijsstelling op in zowel standaard- als maatwerkoplossingen, de flexibiliteit én de slagvaardige manier van werken, en u begrijpt waarom steeds meer tevreden opdrachtgevers kiezen voor een duurzame samenwerking met Technolab.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top