Nieuw VGME artikel online: hoe toekomstbestendig is de woningmarkt?

09/07/2020

Wat is de impact van corona op de woningmarkt? Eind juni gingen experts van de VGM NL en NVM in debat over deze vraag. De mannen werden van deskundige informatie voorzien van ABN AMRO. 

We spraken ze daarna om in te gaan op de vragen van onze leden, en kennis te delen vanuit hun expertise. Onno Hoes (foto uiterst links), voorzitter NVM makelaars en taxateurs deelt in het artikel een interessante kijk op de crisis: ‘De economie zat behoorlijk vast. Zo’n disruptie als dit helpt om alles te resetten.' Tijdens de webinar, maar ook in het artikel komt naar voren hoe belangrijk flexibiliteit is. Denk bijvoorbeeld aan ontwikkelaars en geldschieters, de overheid in hun regelgeving, maar ook aan managers, de keten moet wendbaar zijn. Eric Verwey (foto uiterst rechts), voorzitter van VGM NL: ‘De flexibiliteit van vastgoedmanagers tijdens corona bleek hoog. We moesten dingen ineens anders en met name op afstand gaan doen, terwijl we wél fysiek woningen bleven opleveren.’ De webinar met beide voorzitters was opgedeeld in drie thema's. Ieder onderwerp is deskundig ingeleid door Philip Bokeloh (foto midden), Senior Econoom bij ABN AMRO Bank N.V. Hij deelde boeiende inzichten waarna de heren met elkaar het gesprek aan zijn gegaan. In het artikel komt hij uitgebreid aan het woord en ook daar zitten wederom interessante uitspraken tussen.

Lees hier het gehele artikel. 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top