VGME artikel online over Smart Technology

28/07/2020

De optimale inrichting van kantoren aan de hand van bijvoorbeeld veiligheid, tevredenheid en productiviteit van de collega's, in de afgelopen maanden is dit thema relevanter geworden dan ooit tevoren.

Ton Branderhorst en Elisa Rönka van Siemens Smart Infrastructure vertelden er meer over in de webinar van 30 juni, na afloop is onze vaste vastgoedjournalist Barbara Kramer met hen in gesprek gegaan. Tijdens de webinar zijn er door jullie weer ontzettend veel interessante vragen gesteld aan onze sprekers, we hebben gelukkig een hoop vragen direct kunnen beantwoorden. De onbeantwoorde vragen vind je ook terug in het artikel. Zoals: wat doet smart tech met de mens? Wanneer is smart het meest succesvol? Hoe zit het met de privacy?

Lees hier het gehele artikel. 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

back to top